ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشیهای خاص و مجلسی ایرانی است که در تمام فصلهای سال درست میشود. این ترشی که به ترشی رستورانی هم شهرت دارد بیشتر برای دورچین و دیزاین غذاها اتسفاده میشود.
مواد لازم ترشی کلم قرمز
- کلم قرمز 1 عدد
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز 2.5 پیمـانه
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ابتدا کلم قرمز را بشویید سپس خشک کرده و به صورت نواری یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید تا به طور کامل خشک شوند. اگر میخواهید ترشی شما مجلسی تر شود حتما کلمها را به صورت ریز و یکدست خرد کنید.
پس از اینکه کلم قرمزها خشک شدند انها را با نمک مخلوط کنید و 30 دقیقه استراحت دهید سپس داخل ظرف شیشهای بریزید در ادامه تا روی کلمها سرکه بریزید و درب شیشه را محکم ببنیدی تا هوا عبور نکنید سپس در جای خشک و خنک قرار دهید تا اماده شود.
منبع :
طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری با رسپی رستورانی